LOADING...

Egaliseren

Voordat u een nieuwe vloer gaat leggen in uw woning is het verstandig de ondervloer eerst vlak te maken, de vloer egaliseren dus.

Overigens is elke ondergrond vlak te maken, vanzelfsprekend bewerken wij elk materiaal op een andere manier, zo is het egaliseren van een betonvloer echt een vak apart.

Egaliseren als ondergrond

De reden dat egaliseren belangrijk is, is uiteraard dat de de uiteindelijke “vloerbedekking” er mooi en recht op komt te liggen.

Een strak geëgaliseerde ondervloer is een must voor een mooi eindresultaat, onafhankelijk van uw uiteindelijke definitieve keuze.

Prijs vloer egaliseren

Als u exact de kosten wilt weten van het egaliseren van uw vloer in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, of badkamer kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Vloer egaliseren echt nodig

Toch heeft de tijd ook met de tegelvloeren niet stil gestaan en komen er steeds meer soorten tegels op de markt. Wij hebben voldoende voorbeelden om u een goed beeld te geven van uw mogelijkheden.

Geëgaliseerde ondervloer

U begrijpt dus het belang van een goed geëgaliseerde ondervloer. Is deze ongelijk en niet waterpas, valt alles wat er op gelegd wordt …. tegen.

Dus met een strak geëgaliseerde ondervloer is het eindresultaat werkelijk fantastisch en staat prachtig in een ultra modern penthouse maar in een monumentaal pand misstaat het zeker ook niet!

Wij kunnen de vloer egaliseren zodat elke vloerbedekking er strak in ligt.

Wij hebben onze gehele woning laten betegelen door KB Tegelwerken, hierover erg tevreden. Duidelijke en heldere communicatie; afspraken worden nagekomen. En last but not least: er is extreem secuur werk afgeleverd.
Jaap De Jong
Jaap De Jong
18/03/2022
Kevin heeft vanaf het begin mee gedacht in onze badkamer. Hij gaf tips en advies over grootte en hoeveelheid van verschillende soorten tegels. Kevin heeft eerst de vloer geegaliseerd, hij werkt netjes en punctueel. De week erna kwam kevin terug om alle tegels erin te maken. Alles gaat in overleg en Kevin laat je mee denken hoe je de verdeling qua tegels wil hebben. Kevin werkt enorm netjes en laat alles netjes achter. Kevin zorgt voor de juiste afwerking.
Ilse Zegers
Ilse Zegers
23/11/2021
Kevin heeft bij ons de badkamer getegeld met een geweldig resultaat. Een echte vakman die mee denkt oplossingen bied en netjes werkt een echte aanrader!!
Bjorn Van Oss
Bjorn Van Oss
18/11/2021
Voor onze nieuwe woning zochten wij een tegelzetter voor de begane grond en de badkamer. Al bij het eerste telefoontje dat ik had met Kevin, merkte ik dat hij een echte professional is: hij kon gelijk goed advies geven, en was duidelijk in hoe hij de klus zou aanpakken. Gedurende de hele verbouwing, nog voor hij kon beginnen, belde hij regelmatig op, hoe het ging, en een paar weken voordat hij echt kon beginnen kwam hij nog eens goed kijken naar de vloer. Gelijk had hij nog adviezen, en dacht gelijk mee. Toen was het tijd om de vloer te egaliseren en te leggen. Hij werkt snel, netjes en schoon, denkt in het werk mee hoe het eindresultaat het mooiste wordt, en durft dat gelukkig ook te zeggen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de voegkleur die wij hadden uitgekozen. Volgens hem was een andere voegkleur mooier, en heeft dan ook 4 tegels gevoegd met een andere kleur. Zo konden wij een goede kleur kiezen, wat inderdaad een andere was dan dat wij hadden uitgekozenin de winkel. Hij heeft toen ales weer uitgekrabt, en de hele vloer gevoegd met de juiste kleur. Dit was maar een van de vele voorbeelden. Echt 100% een aanrader
Koert Meun
Koert Meun
28/03/2021
Kevin en zijn team hebben bij ons de tegelvloer en de ruimte zeer netjes gelegd. Dank ervoor ziet er strak uit.
Robbie Van hulst
Robbie Van hulst
07/11/2020
Vakmensen ten top! Denken ook mee met uw wensen. Aanrader!
Maikel Wit
Maikel Wit
17/10/2020
Kevin heeft onze badkamer echt goed en vakkundig weer mooi betegeld de afgelopen 2 dagen ik ben er erg blij mee een aanrader als je een goede tegelzetter zoekt.
Bart Mink
Bart Mink
01/11/2019
In goed vertrouwen de sleutel afgegeven en besproken wat er moest gebeuren. Niet alleen is alles perfect afgewerkt, er is meegedacht, er is tijdig gecommuniceerd en alles was van A tot Z geregeld. Als je op zoek bent naar een betrouwbare tegelzetter die ook nog eens vakwerk aflevert, dan kun je Kevin met een gerust hart bellen.
Dennis Adriaansen
Dennis Adriaansen
08/01/2019