LOADING...

Over ons

Een korte kennismaking

Mijn naam is Kevin van den Bogaart, en ik ben trotse eigenaar van KB Tegelwerken.

Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om te betegelen. Met ruim 25 jaar ervaring ben ik KB Tegelwerken gestart. Voor al u tegelwerken kunt u bij mij terecht. Bij mij staat secuur werken, klantvriendelijkheid en meedenken met de klant hoog in het vaandel.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn zal ik daar ook zeer spoedig mee werken omdat ik graag naar de laatste nieuwtjes en technieken wil handelen.

DIENSTEN

WIJ LEVEREN

Buiten het leggen van tegels, kunt u bij ons ook terecht voor andere services. Denk hierbij aan het egaliseren van de ondergrond/vloer, renoveren van uw badkamer/toilet/kamer en het leggen van natuursteen.

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tegelwerk
Renovatie
Egaliseren
Natuursteen leggen

I Ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring en een echte passie voor het vak durven wij zonder twijfel aan uw project te beginnen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

II Secuur

Wij staan erom bekend dat we secuur en klantgericht werken. We passen snel de nieuwste technieken toe en proberen zo goed mogelijk met u mee te denken.

III 100% tevreden

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Als er tussentijds of achteraf problemen zijn, bespreek deze dan direct met ons zodat we u kunnen voorzien van een passende oplossing. Voorkomen is beter dan genezen!